#0x2525 Biomedaid | LET'S BEAT CANCER

ВАШИОТ ПАРТНЕР НА ПАТОТ ДО ИЗЛЕКУВАЊЕТО

Нашата мисија е да ви обезбедиме индивидуален пристап во борбата против ракот!
За нас
Фирмата Биомед Еид ДООЕЛ Скопје е основана 2011 година, и основна дејност на фирмата е промет со медицинска опрема и медицински помагала.

Во сферата на своето работење кон крајот на 2011 година на своите купувачи ја понуди можноста за изземање на материјал и криопрезервација на матични клетки од новороденчиња, како и криопрезервација на матични клетки од млечни заби за повозрасни деца.

Циркулирачки туморски клетки

CTC (Циркулирачки туморски клетки) се клетки на карциномот који је одвојиле од него и влегле во крвотокот во кој циркулират и имаат потенцијал ѕа развој на метастатски депозити....

R.G.C.C. лабораторија

R.G.C.C. е швајцарска компанија која се бави со медицинска генетика, особено со генетиката на ракот (хемосензитивноста и хеморезистаентноста). Примарната цел е обезбедување на можност на пациентите оболени од рак кои бараат ...

Тестови

БИОМЕД ЕИД во соработка со R.G.C.C. групата нуди општи тестови за CTCs клетки како и тестови кај одредени врсти на карцином, вклучувајќи карцином на дојка, на дебело црево, простата, малигни меланоми и сарком...

Интегративна онкологија

Интегративната онкологија е начин на лечење кој ги комбинира конвенционалните методи, третманите со натурални медикаменти, онко-хипертермијата... Интегративната онкологија би можела да се сфати како пракса која го ѕема најдоброто од сите научно докажани терапии.

Дендритична терапија

Ljudsko telo stvara maligne ćelije svakodnevno. Imuni sistem se bori sa njima na taj način što stvara antigen koji onemogućava njihovu proliferaciju, odnosno hranjenje materijalom iz krvotoka. Tako one umiru I telo ih izbacuje iz organizma na razne načine.

Onko-Hipertermija

Онко-хипертермијата е терапевтска метода за борба против ракот. Најчесто се применува во комбинација со хемо-терапија, радио-терапија и други третмани., како што е имуно-терапија, терапија со дендритични клетки и др.

ЖИВОТОТ НЕМА РЕПРИЗА
Закажи бесплатна консултација преку контакт формата или со повик на број

+381 641268715

+389 70357571

+381 641268715; +389 70357571

info@biomed.mk

9-ti Maj 24/1-11, 1000 Skopje

mk_MKMacedonian
sr_RSSerbian mk_MKMacedonian